16.10.2020 – Διαδικτυακή Ημερίδα: Ψυχική Προσαρμογή σε Περίοδο Κρίσης

Το Κέντρο Ημέρας για ενήλικες με ψυχικές διαταραχές που διαβιούν στην Κοινότητα της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, συμμετέχει στη διαδικτυακή Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, στις 18:30 με τίτλο: «Ψυχική προσαρμογή σε περίοδο κρίσης».

Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου), από την Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας (ΤΟΠΨΥ) του Δήμου Νέας Σμύρνης, στην οποία η ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος συμμετέχει ενεργά. Η ΤΟΠΨΥ είναι μια ομάδα ενημέρωσης, πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης σε επείγοντα και μη περιστατικά. Εστιάζει, επίσης, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών με ημερίδες, ομιλίες και προβολές ταινιών.

Στην Ημερίδα θα εκπροσωπήσουν την ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος ο κ. Μάριος Σταυρογιαννόπουλος – Ψυχολόγος, ο οποίος θα είναι συντονιστής, ενώ ο κ. Μιχάλης Βλαστός – Ψυχίατρος και η κ. Γιώτα Ιακωβάκη – Ψυχολόγος, θα πραγματοποιήσουν εισήγηση με θέμα: «Πανδημία και Προοπτικές Ψυχικής Προσαρμογής σε Περιόδους Κρίσης».

Δηλώστε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Μετάβαση στο περιεχόμενο