21 & 23.09.2021 – Ψυχοεκπαίδευση με θέμα: «Α’ Βοήθειες Ψυχικής Υγείας σε Καταστάσεις Κρίσης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ψυχοεκπαίδευση με θέμα: «Α’ Βοήθειες Ψυχικής Υγείας σε Καταστάσεις Κρίσης»
από το Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας
«ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ»
Σεπτέμβριος 2021

Συνεχίζονται και το μήνα Σεπτέμβριο οι δράσεις του Προγράμματος «Κανένας μόνος στην πανδημία» που υλοποιείται από τις αρχές του έτους με τον συντονισμό, τη χρηματοδότηση και την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας “ΑΡΓΩ”. Στο πλαίσιο του Προγράμματος, η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος στο Νομό Φωκίδας, διοργανώνει ψυχοεκπαίδευση με θέμα: Α’ Βοήθειες Ψυχικής Υγείας σε Καταστάσεις Κρίσης.
Η ψυχοεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε δύο συναντήσεις, την Τρίτη 21η Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 23η Σεπτεμβρίου 2021, ώρες 16:00 με 18:00, μέσω της πλατφόρμας του Zoom. Απευθύνεται τόσο στο υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, όσο και σε όποιον επαγγελματία υγείας επιθυμεί να ενημερωθεί και να εκπαιδευτεί πάνω στη συγκεκριμένη θεματική. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους, πατώντας στο παρακάτω link:
https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZ0pc–tpj4sGtU5CqCBUpdwVv4PrwTVf4bf 

Το Πρόγραμμα «Κανένας μόνος στην πανδημία» είναι εδώ για να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη και να ενδυναμώσει όσους έχουν επιβαρυνθεί ψυχικά από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Για το σκοπό αυτό, παρέχει τη δυνατότητα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε όσους έχουν νοσήσει με Covid-19, στους συγγενείς και φίλους των νοσούντων και στις ευπαθείς ομάδες του γενικού πληθυσμού. Παράλληλα, έχει αναλάβει την υποστήριξη μέσω ψυχοεκπαιδεύσεων και συμβουλευτικής των υγειονομικών που εργάζονται στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και να σας υποστηρίξουμε. Είμαστε δίπλα σας ώστε να μη μείνει κανείς μόνος σε αυτήν τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.

Στοιχεία επικοινωνίας Προγράμματος «Κανένας μόνος στην πανδημία»

Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων Ν. Φωκίδας, Σαλώνων 29, Άμφισσα
Σταθερό τηλέφωνο: 22650 23744 (ώρες επικοινωνίας 8:00 – 16:00)

Kινητό -Viber: 6908689358

Ε-mail: ekps.covid@gmail.com

Skype: Πρόγραμμα Στήριξης Φωκίδα

Messenger: Πρόγραμμα Στήριξης Φωκίδα

www.ekpse.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο