3η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία

Η ομάδα Ποδοσφαίρου της ΕΚΨ Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ συμμετείχε για 2η χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία που διοργάνωσε η ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ σε συνεργασία με την ΕΠΟ μεταξύ 20 & 21/09/22, στο Δημοτικό γήπεδο Βούλας.
Φέτος ενωθήκαμε σε μια ομάδα μέλη και συνοδοί από τις τρεις δομές του φορέα, Αττική, Φθιώτιδα και Φωκίδα .
Τα μέλη μας ήταν ενθουσιασμένα με την αδρεναλίνη να έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού καταφέραμε και προκριθήκαμε στην ημιτελική φάση κατακτώντας την 3η θέση ανάμεσα στις οχτώ ομάδες που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα.
Συνολικά συναγωνιστήκαμε με τρεις ομάδες.
  • 1ος Αγώνας με ΕΚΕΨΥΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑ όπου κερδίσαμε με σκορ 5 –
  • 2ος Αγώνας με ΕΠΑΨΥ ΑΡΙΑΔΝΗ με σκορ 2 – 1 υπέρ της αντίπαλης ομάδας.
  • 3ος Αγώνας περνώντας στην ημιτελική φάση με ΚΗ ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Κερδίσαμε με 3 – 0.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέλος Χρήστος Α. από τη δομή Φωκίδας αναδείχτηκε και βραβεύτηκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά από τους διοργανωτές όπου με την άψογη συνεργασία των συναθλητών του «έβαλε» 8 γκολ. Επίσης, ο τερματοφύλακας μας Αλέξανδρος Π. από τη δομή Αττικής δέχτηκε συγχαρητήρια για τις αποκρούσεις του από εκπρόσωπο της ΕΠΟ.
Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη μας για την συνεργασία, την πειθαρχία και το ζήλο που έδειξαν όλη τη χρονιά στις προπονήσεις, για να φτάσουμε να έχουμε το παραπάνω αποτέλεσμα, καθώς και όλα τα συναισθήματα που βιώσαμε από όλη τη διαδικασία.
Μετάβαση στο περιεχόμενο