8 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Δημοσιεύτηκε η λίστα με τις Top 100 Women in Social Enterprise για το 2023

2023 Top 100 Women Leaders in Social Enterprise

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ανακοινώθηκε η του Εuclid Network με τις Top 100 Women in Social Enterprise για το 2023. Η λίστα περιλαμβάνει γυναίκες που έχουν αφιερώσει τη ζωή και την καριέρα τους για τη δημιουργία θετικού κοινωνικού ή/και περιβαλλοντικού αντικτύπου.

Συγχαρητήρια σε όλες τις δυναμικές και επιδραστικές γυναίκες της Ευρώπης που επιλέχθηκαν και μας εμπνέουν με το έργο τους!

Το 2022 η Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος Δρ. Αθηνά – Φραγκούλη Σακελλαροπούλου ήταν ανάμεσα στις γυναίκες που έλαβαν αυτήν την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, ως αναγνώριση του σημαντικού έργου και της προσφοράς της στον χώρο της ψυχικής υγείας. H Δρ. Αθηνά Φραγκούλη – Σακελλαροπούλου για πάνω από σαράντα χρόνια έχει εργαστεί στον τομέα των κοινοτικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και έχει συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης της Ελλάδας, την αποασυλοποίηση των ασθενών από τα μεγάλα ψυχιατρεία σε στεγαστικές δομές στην κοινότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση και επαγγελματική αποκατάσταση των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δείτε τη λίστα του Euclid Network για το 2023 εδώ: https://euclidnetwork.eu/2023/03/top-100-women-in-social-enterprise-2023-introducing-women-trailblazers/

 

#IWD2023 #EmbraceEquity

Μετάβαση στο περιεχόμενο