Δελτίο Τύπου: Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Δράση στη Φωκίδα για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού

Δελτίο Τύπου

Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Δράση της ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος στο Νομό Φωκίδας για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 το πρωί από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος σας προσκαλούν σε μια άκρως χριστουγεννιάτικη συνάντηση μέσω διαδικτύου.

Ποια να είναι η ευχή του Νικόλα ή της Ελένης αυτά τα Χριστούγεννα; Πως κάνει ο Αϊ Βασίλης τη δουλειά του και ποιος θα τον βοηθήσει; Πως τελικά θα ξαναβρούν οι άνθρωποι το χαμόγελο και τη ξεγνοιασιά που τόσο είχαν ξεχάσει; Θα μπορέσουμε μαζί να ανακαλύψουμε τρόπους; 

Μπορεί να λαχταρούμε τη δια ζώσης επαφή, αλλά πιστέψτε μας θα φροντίσουμε να μη λείψει τίποτα ακόμα κι αν είμαστε μακριά! Σ’ αυτή τη συνάντηση θα φροντίσουμε να ζεστάνουμε τις καρδιές μας και να πασπαλίσουμε την ημέρα μας με μπόλικη ασημόσκονη.

Το μόνο που χρειάζεται να είστε εκεί μαζί μας, έτοιμοι για συμμετοχή, μπόλικη κίνηση και δημιουργία!

… και που ξέρετε ίσως τελικά βρούμε το μυστικό, πώς μπορεί μια ευχή να βγει αληθινή!

Στείλτε μας τη συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 στο email: dd.ekpsfoki@gmail.com αναφέροντας όνομα, ηλικία παιδιού/ων, την συγκατάθεσή σας και το προσωπικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να σας σταλεί το link της σύνδεσης και τα υλικά που έχουμε στο σπίτι και θα χρειαστεί να έχετε κοντά σας για την κατασκευή που θα γίνει στο τέλος.

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η δράση απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού του νομού Φωκίδας και θα πραγματοποιηθεί μέσω πλατφόρμας zoom. Θα σας σταλεί αναλυτικά η διαδικασία σύνδεσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο