ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος συνεχίζει τη λειτουργία της και βρίσκεται δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη ψυχοκοινωνικής στήριξης

Δελτίο Τύπου
Η ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος συνεχίζει τη λειτουργία της και βρίσκεται δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη ψυχοκοινωνικής στήριξης

Φωκίδα, 19.11.2020

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος συνεχίζει τη λειτουργία της και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, μελετώντας την επικαιρότητα και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες που αναδύονται καθημερινά.

Στη Φωκίδα, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας (ΚΜΨΥ) και το Κέντρο Ημέρας Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων έχουν προσαρμόσει, όπως και την προηγούμενη περίοδο της καραντίνας τις υπηρεσίες τους στα νέα δεδομένα, αξιοποιώντας μέσα, όπως το τηλέφωνο και τις συνομιλίες μέσω διαδικτύου.

Τα νέα αιτήματα εξυπηρετούνται μέσω της γραμματείας που παραμένει στο τηλεφωνικό κέντρο, ενώ οι θεραπευτές πραγματοποιούν νέα, αλλά και παλαιότερα ραντεβού διαδικτυακά ή τηλεφωνικά.

Παρακαλούμε μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε, εφόσον το έχετε ανάγκη. Φροντίστε τον εαυτό σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Μείνετε σπίτι, αλλά μείνετε σε επαφή μαζί μας, εφόσον το χρειαστείτε.

Για την τηλεφωνική υποστήριξη σας και τα αιτήματά σας μπορείτε να καλείτε στο 22650 22924 από Δευτέρα έως Παρασκευή (8:00-15:00) και για επείγοντα περιστατικά στο 6948188864.

Υπενθυμίζουμε για όσους το επιθυμούν και την λειτουργία της πανελλαδικής τηλεφωνικής γραμμής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306 που λειτουργεί από το Υπουργείο Υγείας, με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου της Αθήνας και της Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας «ΑΡΓΩ».

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο