Δελτίο Τύπου «Παιχνιδομηχανή – Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύουμε τα παλιά. Σταθμός 2ος: Φεβρουάριος 2023 – Η Αποκριά» 

 Δελτίο τύπου 

«Παιχνιδομηχανή – Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύουμε τα παλιά.

Σταθμός 2ος: Φεβρουάριος 2023 – Η Αποκριά» 

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023,

ώρα 11.00 – 14.00, Πλατεία Ησαΐα

 

Ήρθε ο Φλεβάρης, το τριώδιο αρχινά, φέρνοντας μαζί του την τρελή αποκριά!

Και μες τα ξεφαντώματα, τα γέλια, τη χαρά η Παιχνιδομηχανή κάνει εμφάνιση ξανά!!!

 

Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, σε συνεργασία με τους συλλόγους Ηνίοχος Α.Σ. , Α.Σ. Ακαδημία 94, Σύλλογος «Ελιά», Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας, Κρυμμένος Θησαυρός και Οδύσσεια 2023, σας προσκαλούν στο 2ο σταθμό της Παιχνιδομηχανής: Φεβρουάριος – Η Αποκριά.

 

Στόχος και αυτή τη φορά είναι τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι που αισθάνονται παιδιά, να διασκεδάσουν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, ερχόμενοι και πάλι σε επαφή με τα παλιά παραδοσιακά παιχνίδια που παίζονταν σε εξωτερικούς χώρους, σε γειτονιές, αλάνες.

 

Κοινό μας σημείο παιχνιδιού, θα είναι ξανά η Πλατεία Ησαΐα, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00-14:00, όπου θα συνδεθούμε ανά ομάδα ή ζευγάρι, με λαχνίσματα και απαγγελίες, με παιχνίδια-αντικείμενα, με παιχνίδια δράσης, δύναμης, στόχου ή λεκτικής ετοιμότητας.

 

Μικροί και μεγάλοι φορέστε μια μάσκα, μια  περούκα, ή μια στολή και ελάτε για να χαρούμε και να συνδεθούμε παίζοντας.  Με πολύχρωμες κορδέλες, πιπέρι παραδοσιακό θα ρίξουμε κι έναν χορό, με αυστηρό κριτή ένα … καπέλο!!!

 

Η δράση θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της παραδοσιακής αποκριάτικης γιορτής του Κέντρου Ημέρας και εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Δελφών και της Κοινότητας Άμφισσας.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση της εκδήλωσης.

Σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος π.χ. λόγω καιρικών συνθηκών, θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Σε περιμένουμε με την παρέα σου για να αφήσουμε εποχή!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 22650 23333.

Πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ekpse.gr

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο