Δελτίο Τύπου: Το Κέντρο Ημέρας Nομού Φωκίδας συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του εξ αποστάσεως

Σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και τις πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε, το Κέντρο Ημέρας Νομού Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, θεωρεί χρέος του να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους ωφελούμενούς του που έχουν ανάγκη.

Η πραγματοποίηση συνεδριών δια ζώσης με τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Κέντρου Ημέρας έχει ήδη ανασταλεί, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς λοίμωξης από τον κορωνοϊό COVID-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Το Κέντρο Ημέρας ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να προσφέρει υπηρεσίες προς τους ωφελούμενούς του, με άλλους δίαυλους εξ αποστάσεως επικοινωνίας. Οι υπηρεσίες (συνεδρίες λογοθεραπείας, ειδικής αγωγής, εργοθεραπείας, μαθησιακής αποκατάστασης, συμβουλευτικής, ψυχολογικής στήριξης κ.ά) παρέχονται στους ωφελούμενους από τους επαγγελματίες με τη χρήση ποικιλίας εκπαιδευτικών τεχνικών και εφαρμογών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Skype, Viber, τηλεφωνικώς ή οτιδήποτε εξυπηρετεί καλύτερα τους επωφελούμενους).

Μπορείτε να εξακολουθείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 22650 23333. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια χρειαστείτε.

Για κάθε νέα δράση το Κέντρο Ημέρας θα σας ενημερώσει εγκαίρως.

Ευχόμαστε η περιπέτεια αυτή να τελειώσει γρήγορα με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Το Κέντρο Ημέρας δεσμεύεται να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους ωφελούμενούς του για όσο χρονικό διάστημα και με όποιο τρόπο χρειαστεί.

Μείνετε σπίτι, αλλά μείνετε σε επαφή!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Α. Φραγκούλη – Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος ΔΣ

Η Συντονίστρια Δομής
Α. Καράμπελα

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη
Α. Τζιμαρά

Μετάβαση στο περιεχόμενο