Δελτίου Τύπου – Επετειακό Φόρουμ 40 Χρόνια Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας στο Νομό Φωκίδας

-Δελτίο Τύπου-

Επετειακό Φόρουμ ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος

40 Χρόνια Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας στο Νομό Φωκίδας

Τετάρτη 9/11/2022

 

Επετειακό Φόρουμ διοργανώνει η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος εορτάζοντας τα 40 χρόνια υπηρεσιών στον Νομό Φωκίδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9  Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα θεάτρου του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας, ώρες 17:30 με 21:00.

Αυτή η συνάντηση σηματοδοτεί τη συνέργεια, τη συλλογικότητα, την επένδυση στον άνθρωπο, τη συνειδητοποίηση πως ο καθένας από εμάς είναι μέρος αυτού του ταξιδιού. Στο πλαίσιο αυτό και πάλι μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το μέλλον των υπηρεσιών στον τόπο μας, αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες ανάγκες. Ένα μέλλον, παραφράζοντας τον Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, που οι παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχικής υγείας ενδέχεται να μη μπορούν να αλλάξουν την διάγνωση, αλλά θα αλλάξουν τη μοίρα των ανθρώπων που προστρέχουν.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στην κοινότητα και θα περιλαμβάνει ένα διάβα στα 40 χρόνια της πορείας της ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος στο νομό Φωκίδας, τον ρόλο της κοινότητας, των προσώπων – κλειδιά όπως τα σηματοδοτούμε, και των συνεργαζόμενων φορέων σε αυτό το ταξίδι. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μια εικαστική-χορευτική παρέμβαση από τη Σχολή Σύλβιας Βούσουρα. Στο κλείσιμο είστε όλοι καλεσμένοι στην ισόγεια αίθουσα του Πνευματικού κέντρου για ένα κέρασμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22650 22924.

Δείτε την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο