Διαδικτυακή Ημερίδα 12-04-2021: «Ένας χρόνος πανδημίας Covid-19: Τι μας δυσκόλεψε και τι μας βοήθησε;»

Διαδικτυακή Ημερίδα: «Ένας χρόνος πανδημίας Covid-19: Τι μας δυσκόλεψε και τι μας βοήθησε;»

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 – Ώρα: 19.00

 

Η Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας (Τ.Ο.Π.Ψ.Υ.) του Δήμου Νέας Σμύρνης, στην οποία συμμετέχει το Κέντρο Ημέρας για άτομα με ψυχικές διαταραχές της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα, με αφορμή τον ένα χρόνο συμπλήρωσης από της έναρξη της πανδημίας με τίτλο: «Ένας χρόνος πανδημίας Covid-19: Τι μας δυσκόλεψε και τι μας βοήθησε;». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στις 19.00 

Ο κος Νίκος Ρωμανάκης, ψυχολόγος – επιστημονικά υπεύθυνος τους Κέντρου Ημέρας για άτομα με ψυχικές διαταραχές και η κα. Έφη Γέρου, ψυχολόγος στο Κέντρο Ημέρας για άτομα με ψυχικές διαταραχές της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, θα μιλήσουν για τα ψυχικά αποτυπώματα της πανδημίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας webex και θα προβληθεί από το κανάλι του Δήμου της Νέας Σμύρνης στο YouTube. Για να συμμετέχετε στην ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση που θα ακολουθήσει, θα πρέπει να εγγραφείτε στέλνοντας το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στο topsy@neasmyrni.gr έως τις 9/4 στις 12μμ.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη: Το Β’ μέρος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021.

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για την εκδήλωση

Μετάβαση στο περιεχόμενο