Δομή Φωκίδας: Ημερήσια εκδρομή “Παύλιανη – Αθανάσιος Διάκος – Λιδωρίκι”.

Ημερήσια εκδρομή “Παύλιανη – Αθανάσιος Διάκος – Λιδωρίκι”.

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων και εξόδων, με σκοπό την κοινωνικοποίηση και ψυχαγωγία που διοργανώθηκαν τον Αύγουστο 2021, τα μέλη των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης της Δομής Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, πλαισιωμένα και συνοδευόμενα από τους θεραπευτές τους, συμμετείχαν σε ημερήσια εκδρομή.

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην όμορφη Παύλιανη, όπου περπατήσουμε μέσα στην φύση και επισκεφθήκαμε το όμορφο Παρκάκι Αναψυχής. Απολαύσαμε τα γάργαρα νερά, τον νερόμυλο και περπατήσαμε πάνω στα όμορφα και γραφικά γεφυράκια. Αφήνοντας πίσω τον παραδοσιακό οικισμό της Παύλιανης, συνεχίσαμε την διαδρομή μας διασχίζοντας τα ορεινά χωριά της Παρνασσίδας όπου φύονται παντού έλατα.

Η εκδρομή αυτή μας έδωσε την ευκαρία να απολαύσουμε τη φυσική ομορφιά που υπάρχει στον τόπο μας, καθώς και να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία.

Ο συντονισμός και η οργάνωση της εκδρομής έγινε από το τουριστικό γραφείο του Κοι.Σ.Π.Ε. Φωκίδας, με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κουτρολίκου από τον Κοι.Σ.Π.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κοι.Σ.Π.Ε. για την τόσο όμορφη εκδρομή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο