Διοικητικό Συμβούλιο

 

• Αθηνά Φραγκούλη | Πρόεδρος

Η Αθηνά Φραγκούλη είναι Λογοπεδικός-Λογοθεραπεύτρια (PhD). Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων (ΙΨΥΠΕ). Συμμετείχε σε μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στην Κοινωνική Ψυχιατρική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι τακτικό μέλος του Royal College of Speech and Language Therapists, ιδρυτικό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών, και ιδρυτικό μέλος της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και Επαγγελματική Επανένταξη (ΠΕΨΑΕΕ). Διετέλεσε πρόεδρος του Confederation of European Firms, Employment Initiatives & Cooperatives for Psychically Disabled (CEFEC) και της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής για την Ίδρυση της Ομοσπονδίας Κοι.Σ.Π.Ε. (Πο.Κοι.Σ.Π.Ε.). 


 

• Παναγιώτης Γκέγκιος | Αντιπρόεδρος 

Ο Παναγιώτης Γκέγκιος είναι Συμβολαιογράφος Αθηνών και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας από το 2015.

 


• Αικατερίνη Μυλωνοπούλου | Ταμίας  

Η Κατερίνα Μυλωνοπούλου είναι Ταμίας του Δ.Σ. της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα διοικητικής υποστήριξης του φορέα με έμφαση στη διαχείριση προσωπικού και στο σχεδιασμό ευρωπαϊκών προγραμμάτων με θέμα την αποασυλοποίηση, την προεπαγγελματική και επαγγελματική αποκατάσταση ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Συμμετέχει σε ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια εκπροσωπώντας το φορέα σε επίπεδο διακρατικών σχέσεων. Διατελεί, επίσης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ευρωπαϊκού δικτύου φορέων προαγωγής της ψυχικής υγείας ASKLEPIOS και του ευρωπαϊκού οργανισμού Mental Health Europe και του ελληνικού δικτύου ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και ψυχικής υγείας "ΑΡΓΩΣ". 


• Ειρήνη Μαρκουλάκη | Γενική Γραμματέας 

  Η Ειρηνή Μαρκουλάκη είναι Κοινωνική Λειτουργός με πολυετή εμπειρία. 

 


• Μίλτος Λειβαδίτης | Μέλος

Ο Μίλτος Λειβαδίτης είναι πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ιατρική, στις Πολιτικές Επιστήμες και στη Νομική. Είναι διδάκτωρ Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου και έχει μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία του πανεπιστημίου Paris V-Rene Descartes. Διετέλεσε καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2013 έχει τον τίτλο του ομότιμου καθηγητή. Έλαβε  την ειδικότητα του νευρολόγου-ψυχιάτρου και έχει ασκήσει το επάγγελμα του ψυχιάτρου επί δεκαετίες. Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει δύο μονογραφίες, επιμέλειες εκδόσεων και συμμετοχές σε συλλογικούς τόμους ,καθώς και περί τα 70 επιστημονικά άρθρα σε ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά.