Ευχαριστήρια Επιστολή προς το Επιμελητήριο Έβρου

Ευχαριστήρια Επιστολή προς το Επιμελητήριο Έβρου

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν θερμά για την παραχώρηση της Αίθουσας Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Έβρου προς την υλοποίηση των εργασιών του 8ουΣυμποσίου Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 17 & 18 Νοεμβρίου 2023.

 

Ο θεσμός του Συμποσίου των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας που λειτουργούν στην χώρα μας ξεκίνησε το 2008. Υλοποιήθηκαν επτά Πανελλήνια Συμπόσια και μετά από διακοπή οκτώ ετών πραγματοποιήθηκε εκ νέου το 8ο με μεγάλη επιτυχία. Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν 160 σύνεδροι από 21 ΚΜΨΥ και φορείς ψυχικής υγείας από κάθε άκρη της Ελλάδας.

 

Σκοπός μας ήταν να υπάρξει ένας χώρος δια ζώσης συνάντησης, επικοινωνίας, ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών και προτάσεων, αλλά και να παρουσιαστεί τεκμηριωμένο ερευνητικό έργο με εμπειρικά δεδομένα, βασισμένα στις υπηρεσίες που παρέχουμε και που αποδεικνύουν την αξία του θεσμικού και ουσιαστικού ρόλου των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα.

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμπαράσταση, το ανιδιοτελές ενδιαφέρον και την κατανόηση της  προσφοράς του φορέα μας στον τόπο μας, έχοντας  δεδομένο ότι κοινό μας κίνητρο αποτελούν οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και δράσεις  προς τους πολίτες.

 

Με εκτίμηση, 

Αθηνά Φραγκούλη-Σακελλαροπούλου

Πρόεδρος ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος

 

Δείτε εδώ την επιστολή προς το Επιμελητήριο Έβρου

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο