Ευχαριστήριο Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος – Ν. Φωκίδας

Η Δομή Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος, θέλοντας να φέρει το κλίμα των Χριστουγέννων, σε μία χρονιά που το έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη, πραγματοποίησε κανονικά την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της όχι από κοντά, αλλά διαδικτυακά, το Σάββατο 19.12.2020!

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει αλλάξει σημαντικά τις ζωές και τις συνήθειές μας, κανείς όμως δεν μπορεί να «κλέψει» τα Χριστούγεννα. Μικροί και μεγάλοι, ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα και με τη θετική τους ενέργεια αλληλεπίδρασαν μαζί με τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας που συντόνιζαν τη γιορτή. Οι οθόνες γέμισαν από παιδικά γέλια και φωνές, και μαζί με τους μικρούς μας φίλους ξαναγίναμε κι εμείς παιδιά, υπενθυμίζοντάς μας πως όπου υπάρχουν παιδιά υπάρχει και ελπίδα!

Οι μικροί φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να συμμετέχουν ενεργά στις διαδραστικές αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων ιστοριών, να ακονίσουν το νου και τη φαντασία τους με γρίφους, να γυμνάσουν αλά χριστουγεννιάτικα το σώμα τους, να κατασκευάσουν το δικό τους βάζο ευχών, να παίξουν κρυμμένο θησαυρό με χρώματα Χριστουγέννων, αλλά και να χορέψουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη γιορτή και ανακαλύψαμε μαζί το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Ευχόμαστε φέτος το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές. Να στολίσουμε τη ζωή μας με αόρατα «στολίδια», με καλοσύνη, γενναιοδωρία, αγάπη και ταπεινότητα. Καλές γιορτές!

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο