Ευχαριστήριο για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, στο Νομό Φωκίδας

Giorti Fokida 1

Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή
της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, στο Νομό Φωκίδας

Χριστουγεννιάτικο Μυστήριο!!!

Η Εταιρία Κοινωνική Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος, Ν. Φωκίδας θέλοντας να φέρει και φέτος το κλίμα των Χριστουγέννων, πραγματοποίησε κανονικά την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της, όχι από κοντά, αλλά διαδικτυακά το Σάββατο 18.12.2021! Μπορεί να λαχταρούσαμε και αυτή τη χρονιά τη δια ζώσης επαφή, αλλά πιστέψτε μας διαδικτυακά φροντίσαμε να μη μας λείψει τίποτα!

Θερμή ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα της γιορτής τόσο από τους ωφελούμενους των υπηρεσιών της εταιρίας μας, συνεργάτες όσο και από την ευρύτερη κοινότητα. Μικροί και μεγάλοι με τη θετική τους ενέργεια αλληλεπίδρασαν μαζί με τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας που συντόνιζαν τη γιορτή. Οι οθόνες γέμισαν από παιδικά γέλια και φωνές, και μαζί με τους μικρούς μας φίλους ξαναγίναμε κι εμείς παιδιά, υπενθυμίζοντάς μας πως όπου υπάρχουν παιδιά υπάρχει και ελπίδα!

Οι μικροί φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να συμμετέχουν ενεργά στη διαδραστική χριστουγεννιάτικη ιστορία. Ντεντέκτιβ, δώρα, στολίδια, μια κυρία, ένας γιατρός, ξωτικά, και ….άλλοι πολλοί κάνανε την εμφάνισή τους και την παρουσία τους αισθητή! Όλοι μαζί με τους ήρωες της γιορτής κάναμε μια βόλτα μέσα στη μαγεία των Χριστουγέννων, και μόνο μέλημά μας ήταν … να γελάσουμε, να παίξουμε μαζί!!! Τα παιδιά έγιναν βοηθοί και μας βοήθησαν να λύσουμε το μυστήριο των Χριστουγέννων! Στη συνέχεια γύμνασαν αλά χριστουγεννιάτικα το σώμα τους, κατασκεύασαν τη δική τους κυρία Χριστουγέννων, και χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη γιορτή και ανακαλύψαμε μαζί το μυστήριο των Χριστουγέννων. Ευχόμαστε φέτος το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές. Να στολίσουμε τη ζωή μας με αόρατα «στολίδια», με καλοσύνη, γενναιοδωρία, αγάπη και ταπεινότητα. Καλές γιορτές!

 Giorti Fokida 1

Giorti Fokida 2

Giorti Fokida 3

Giorti Fokida 4

Giorti Fokida 5.jpg

Μετάβαση στο περιεχόμενο