Η Δρ. Αθηνά Φραγκούλη – Σακελλαροπούλου στις Top 100 Women in Social Enterprise 2022

Η Δρ. Αθηνά Φραγκούλη – Σακελλαροπούλου στις Top 100 Women in Social Enterprise 2022.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Δρ. Αθηνά Φραγκούλη – Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος του ΔΣ της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, επιλέχθηκε στη λίστα του Euclid Network Top 100 Women in Social Enterprise 2022.

Η λίστα δημοσιεύθηκε στις 8 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και περιλαμβάνει γυναίκες που έχουν αφιερώσει τη ζωή και την καριέρα τους για τη δημιουργία θετικού κοινωνικού ή/και περιβαλλοντικού αντικτύπου.

Μπορείτε να δείτε τα προφίλ αυτών των επιδραστικών γυναικών και να εμπνευστείτε από τις εξαιρετικές προσπάθειές τους να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τον τομέα της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/top100women2022

Όπως υπογραμμίζει η Δρ. Φραγκούλη– Σακελλαροπούλου, η κινητήριος δύναμη για τη δουλειά της είναι το «να ανακτήσουν τα άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα την αξιοπρέπεια, το σεβασμό και την αναγνώριση στη ζωή τους, που έχει σχεδόν χαθεί στο σκοτάδι της ταπείνωσης που εξακολουθούν να βιώνουν ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας. Tην επόμενη δεκαετία θα πρέπει να υπάρχει ένας έξυπνος συντονισμός μεταξύ των στόχων των Ηνωμένων Εθνών για την Βιώσιμη Ανάπτυξη και των στόχων για το περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση (ΕSG) που θέτουν οι οργανισμοί. Η ευχή μου για την νεότερη γενιά των γυναικών είναι να νιώθουν αυτοπεποίθηση και να είναι ελεύθερες να αυτοσχεδιάζουν και να καινοτομούν».

Μετάβαση στο περιεχόμενο