Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος συμμετέχει στο 1ο ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL 

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος συμμετέχει στο 1ο ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL που θα λάβει χώρα στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων στις 21,22 και 23 Απριλίου 2023. Το φεστιβάλ είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του ΣυνΑθηνά και έχει στόχο να ενώσει, να συνδέσει, να στηρίξει, να αναδείξει και να ενδυναμώσει το ενεργό κομμάτι της πόλης: τις οργανώσεις, τους φορείς και τις ομάδες της Κοινωνίας των Πολιτών.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21 Απριλίου θα γίνει προβολή της μουσικοθεατρικής παράστασης  «Το καφενείο των ντροπαλών» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ErasmusStage of Mind, σε συνεργασία της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος με τους Άγγελους της Χαράς (Ώρα: 15.00 – ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ).

Παράλληλα, την Παρασκευή, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος και ο ΚΟΙΣΠΕ Διαδρομές θα παρουσιάσουν το διαδραστικό δρώμενο «Το Δέντρο των Ευχών», που αποτελεί έναν μοναδικό τρόπο έκφρασης συναισθημάτων και σκέψεων, για τη διατήρηση της ψυχικής υγείας.

Σας περιμένουμε με χαρά σε αυτήν τη γιορτή της Κοινωνίας των Πολιτών για να αναδείξουμε μαζί την ευαισθησία, την προσφορά, την αλληλεγγύη και τη συνεργασίας που συνδέουν όλα τα κομμάτια της πόλης!

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διεύθυνση: Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144

Μετάβαση στο περιεχόμενο