Κουδούνια Φιλίας- Best Buddies Friendship Bells 2019 στο κέντρο της Λαμίας

Την Τρίτη  14 Μαΐου δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας στις 10.30 π.μ. για να διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα «Η Φιλία είναι Δώρο» κρεμώντας τα Κουδούνια Φιλίας που δημιούργησαν & κατασκεύασαν τα  μέλη της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας –Δομή Φθιώτιδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Φιλαράκια Ελλάδας – Best Buddies Greece & εθελοντές. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στις οδούς Τρούμαν, Διάκου, Ρήγα Φεραίου, Κολοκοτρώνη και Καραγιαννοπούλου. Η εκδήλωση μας θα κλείσει με το θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο γνωστό παραμύθι «Το κάτι άλλο!», με την συμβολή της Θεατρικής Ομάδας των εθελοντών Best Buddies  της Δομής Φθιώτιδας της Ε.Κ.Ψ. & Ψ.Υ., Το Κέντρο Ημέρας του Συλλόγου  ΑμεΑ και τους μαθητές της Β τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας. 

 

Τα «Κουδούνια Φιλίας», είναι μία ιδέα που γεννήθηκε από την ανάγκη μας, να επικοινωνήσουμε το μήνυμα της φιλίας, της ισότητας, της αποδοχής και της ένταξης των ατόμων με αναπτυξιακές δυσκολίες  ή/και ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

 

Ψάξε – Βρες- Πάρτο ! Τα Κουδούνια Φιλίας, τα πιο όμορφα & πολύχρωμα κουδούνια αγάπης & ισότητας είναι στη διάθεση όποιου τα βρίσκει, προτρέποντάς τον να ανεβάσει φωτογραφία του κουδουνιού στα social media με hashtags #LetsBeFriends #BestBuddiesGreece.

 

«Γίνε και εσύ Φιλαράκι μας!»

 

Πολύτιμοι σύμμαχοι στην εκστρατεία μας θα είναι οι φορείς: 

 

-Ειδικό Νηπιαγωγείο Λαμίας

-Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

-Ειδικό Γυμνάσιο Λαμίας

-4ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

-8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

-6ο Γυμνάσιο Λαμίας

-2ο ΕΠΑΛ Λαμίας

-Κέντρο Ημέρας του Συλλόγου ΑμεΑ

 

-Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Λαμίας Jokey Club Ροδίτσας

-Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΚΑΛΙΧΟΡΟΣ»

-Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας Τραχίνα

-Europe Direct

-Ομάδα εθελοντών Best Buddies Λαμίας της Ε.Κ.Ψ.& Ψ.Υ

Μετάβαση στο περιεχόμενο