Κουδούνια Φιλίας- Best Buddies Friendship Bells 2023

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, για 6η χρονιά η εκδήλωση “Κουδούνια Φιλίας 2023” στην πόλη της Λαμίας, με τη συνδιοργάνωση της Δομής Φθιώτιδας, της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος.

Όλοι μαζί διαδώσαμε το μήνυμα «Η Φιλία είναι Δώρο» κρεμώντας τα Κουδούνια Φιλίας που δημιούργησαν και κατασκεύασαν τα  μέλη μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Φιλαράκια Ελλάδας – Best Buddies Greece. 

Τα «Κουδούνια Φιλίας», είναι μία ιδέα που γεννήθηκε από την ανάγκη να επικοινωνήσουμε το μήνυμα της φιλίας, της ισότητας, της αποδοχής και της ένταξης των ατόμων με αναπτυξιακές δυσκολίες ή και ψυχοκοινωνικά προβλήματα στη Κοινότητα. Mε αυτό τον τρόπο γινόμαστε μια ομάδα, μία μεγάλη αγκαλιά για να διασφαλίσουμε ότι  τα άτομα με αναπηρία θα ζουν χωρίς διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς. 

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα ακόλουθα δημιουργικά βιωματικά εργαστήρια:

–  Διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Εκπαιδευτικού Βασιλικής Λέντα «Tα παπούτσια της αγάπης» με τη συνοδεία του τραγουδιού «Ο Ύμνος στη Φιλία», της Σταυρούλας Μπότη, Εκπαιδευτικού.

–  «Η παλέτα των χρωμάτων», Αλένα Ζάντζα, Animateur

–   «Η φιλία ξεπερνά τα εμπόδια», Δήμητρα Μανταφούνη, Animateur

–   «Το τρένο της φιλίας», Δήμητρα Νεοφωτίστου, Μουσικός

Βρείτε εδώ την Αφίσα, την Πρόσκληση και το Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης.

 

 

   

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο