ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2o FORUM ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ “ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ”

2ο Forum Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος – «Διάλογοι Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας»
COVID 19 – Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση και Κοινωνική Αλλαγή

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 – Ώρες: 10:00 – 14:00

Σας προσκαλούμε στο 2ο Forum Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος – Διάλογοι Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας, έναν θεσμό που έχει ως στόχο τη συνάντηση της επιστημονικής κοινότητας και όλων όσων ενδιαφέρονται για τα θέματα ψυχικής υγείας, για την εδραίωση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, τη δημιουργία νέων Δομών στην κοινότητα, ιδίως παιδοψυχιατρικών, και την εξέλιξη μιας βιώσιμης ψυχιατρικής μεταρρύθμισης, σύμφωνα με το όραμα του Καθηγητή Ψυχιατρικής – Παιδοψυχιατρικής Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου.

Με φόντο τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, τις προκλήσεις, αλλά και τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία, το θέμα του φετινού forum είναι: Covid-19 – Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση και Κοινωνική Αλλαγή. Με εργαλείο το ψυχαναλυτικό πρίσμα, τον δόκιμο όρο που συνέβαλε στην επέκταση της ψυχαναλυτικής κλινικής μέσα στη δημόσια περίθαλψη, σήμερα, η περάτωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης επανεγγράφεται, στην παρούσα συγκυρία ως σηματωρός.

Το forum θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Για τη συμμετοχή μέσω Zoom, παρακαλείστε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλετε στο email office@ekpse.gr.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Forum θα μαγνητοσκοπείται και θα προβληθεί μέσω live streaming στο κανάλι του φορέα στο YouTube.

Δείτε την Πρόσκληση εδώ

Δηλώστε Συμμετοχή εδώ

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο