ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ STAGE OF MIND

Erasmus co funded logo

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ STAGE OF MIND

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση πραγματοποιήσαμε την πρώτη συνάντηση της καλλιτεχνικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ Stage of Mind, και χτυπήσαμε το πρώτο κουδούνι … για την έναρξη των Εκπαιδευτικών Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 10 Ιανουαρίου 2022.
Σε αυτή την πρώτη «υβριδική» μας συνάντηση, συνεργάτες της ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος, της καλλιτεχνικής-εμψυχωτικής ομάδας του Οργανισμού «Άγγελοι της Χαράς» και λήπτες υπηρεσιών γνωριστήκαμε, μοιραστήκαμε και συνδεθήκαμε μεταξύ μας. Είμαστε έτσι, πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε με έμπνευση τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια που θα οδηγήσουν στη δημιουργία μιας μουσικοθεατρικής παράστασης.
Στο σανίδι του Stage of Mind, θα ανέβουν λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας που θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στις παραστατικές τέχνες μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ξεκινά και θα παραμείνει ανοιχτό για συμμετοχές σε όλη τη διάρκεια του νέου έτους.

Στα εργαστήρια θα εμπνευστούμε, θα συν-δημιουργήσουμε και θα ανεβάσουμε τη δική μας μουσικοθεατρική παράσταση σε μία θεατρική σκηνή της Αθήνας. Αν ενδιαφέρεστε, να ενωθείτε μαζί μας, βιαστείτε!

Δείτε εδώ την Πρόσκληση

Δείτε εδώ την Αίτηση

Το έργο Erasmus+ Stage of Mind έχει διετή διάρκεια (Μάιος 2021-Απρίλιος 2023) και συμμετέχουν έξι οργανισμοί από τους τομείς της ψυχικής υγείας και των παραστατικών τεχνών από τρεις χώρες (Ισπανία, Ελλάδα και Ιρλανδία), οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δώσουν στα άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες του χώρου των παραστατικών τεχνών και να συν-δημιουργήσουν μια μουσική παράσταση.
Leader: FUNDACION INTRAS (Ισπανία), Εταίροι: RAYUELA PRODUCCIONES TEATRALES S.L. (Ισπανία), Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος (Ελλάδα), Αngels of Joy – Άγγελοι της Χαράς (Ελλάδα), Housing Association for Integrated Living (Iρλανδία), SMASHING TIMES THEATRE COMPANY LIMITED (Ιρλανδία).
To έργο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο