Σεπτέμβριος 2023 Δελφοί: Συνέδριο «Κοινωνικές Πτυχές της Φροντίδας»

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος και το Eυρωπαϊκό Δίκτυο φορέων ψυχικής υγείας ΑSKLEPIOS σας προσκαλούν στο Συνέδριο με θέμα: «Κοινωνικές Πτυχές της Φροντίδας» που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2023 στους Δελφούς.

To Συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων από την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Δικτύου ASKLEPIOS.

Ειδικοί του χώρου της ψυχικής υγείας και της φροντίδας θα μοιραστούν τις γνώσεις τους σχετικά με το πώς οι κοινωνικές παράμετροι επηρεάζουν τη φροντίδα στον τομέα των μαθησιακών δυσκολιών, της φροντίδας ηλικιωμένων και της ψυχιατρικής.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, είδαμε την κύρια εστίαση να μετατοπίζεται στην ιατρική και βιολογική φροντίδα. Στο Συνέδριο, ομιλητές και συμμετέχοντες θα συζητήσουν για τις νέες λύσεις προκύπτουν με έμφαση στις κοινωνικές διαστάσεις της φροντίδας και τις δυνατότητες που ανοίγονται.

Παράλληλα, στα διαδραστικά εργαστήρια που θα διεξαχθούν, οι συμμετέχοντες θα προβληματιστούν σχετικά με το θέμα των βασικών ομιλιών και θα ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές από διαφορετικές χώρες και πώς αυτές μπορούν να εμπλουτίσουν και να βελτιώσουν την παρεχόμενη φροντίδα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με απαραίτητη τη συμπλήρωση της ακόλουθης φόρμας συμμετοχής: https://forms.gle/3Pgbe9iSxwF2xkvY6

Θα υπάρχει μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά και αντίστροφα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 210 92 21 739

Δείτε εδώ το φυλλάδιο του Συνεδρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο