Συμμετέχουμε για 3η χρονιά στην εκστρατεία “Κουδούνια Φιλίας” του Best Buddies Greece

Δίνουμε ραντεβού για τρίτη χρονιά στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής εκστρατείας ενδυνάμωσης της φιλίας, της κατανόησης και αποδοχής της διαφορετικότητας και της ισότιμης συνύπαρξης. Οι ομάδες θεραπευόμενων και θεραπευτών της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας των νομών Φωκίδας και Φθιώτιδας συμμετέχουν στο πρόγραμμα Φιλαράκια Ελλάδας – Best Buddies Greece και σας καλούν σε τρεις εξορμήσεις σε Ιτέα, Άμφισσα και Λαμία, όπου δίνουμε ραντεβού για να κρεμάσουμε τα Κουδούνια Φιλίας που κατασκεύασαν θεραπεύομενοι στις μονάδες της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας –Δομή Φθιώτιδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μαζί με εθελοντές.

 

Δίνουμε ραντεβού για να διαδώσουμε το μήνυμα

«Η φιλία είναι δώρο»

 

Δευτέρα 13/5, 17.30π.μ _ Συνάντηση στον Μώλο Ιτέας

Τρίτη 14/5, 10.00π.μ _ Συνάντηση στην πλατεία Ησαΐα

Μαζί με θεραπεύομενους και θεραπευτές της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας πολύτιμοι συνεργάτες θα είναι το ΚΔΑΠ Ιτέας, το Ειδικό Δημοτικό Άμφισσας, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας, το ΚΑΠΗ Ιτέας και η Εστία Άγιος Νικόλαος.

 

Τρίτη 14/5, 10.00 π.μ.-Πλατεία Ελευθερίας Λαμίας

και συνεχίζουμε στις κεντρικές οδούς Τρούμαν, Διάκου, Ρήγα Φεραίου, Κολοκοτρώνη και Καραγιαννοπούλου. 

 

Η εκδήλωση της Λαμίας θα κλείσει με θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο γνωστό παραμύθι «Το κάτι άλλο!», με την συμβολή της Θεατρικής Ομάδας των εθελοντών Best Buddies  της Δομής Φθιώτιδας της Ε.Κ.Ψ. & Ψ.Υ., Το Κέντρο Ημέρας του Συλλόγου  ΑμεΑ και τους μαθητές της Β τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας. 

 

Ψάξε – Βρες – Πάρτο! Τα Κουδούνια Φιλίας, είναι στη διάθεση όποιου τα βρίσκει, προτρέποντάς τον να ανεβάσει φωτογραφία του κουδουνιού στα social media με hashtags #LetsBeFriends #BestBuddiesBells #Filarakia

Η εκστρατεία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης και προβολής του 6ου Περιπάτου φιλίας, που φέτος θα γίνει το Σάββατο 22 Ιουνίου, στις 10.00 π.μ., στην Πλατεία Συντάγματος. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο