Συμμετοχή στο 5ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 5Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΗΠΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ “ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ”
4 Ιουνίου 2022, Κλειστό Γήπεδο Αγίου Θωμά στο Μαρούσι

Με μεγάλη μας χαρά συμμετείχαμε και φέτος στο 5ο Πανελλήνιο τουρνουά Μπάσκετ ληπτών υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, “ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ” που διοργάνωσε η ΕΠΑΨΥ.
Την ομάδα μας ΚΑΛΛΙΘΕΑ BULLS απαρτίζουν 9 μέλη από όλες τις μονάδες της δομής Αττικής. Τα μέλη μας ήταν ενθουσιασμένα με την αδρεναλίνη να έχει χτυπήσει κόκκινο αφού καταφέραμε και νικήσαμε 2 μάτς και προκριθήκαμε στην ημιτελική φάση. Στον πρώτο αγώνα νικήσαμε την ομάδα ΘΕΤΙΔΑ (ΕΠΑΨΥ Θέτις) με σκορ 10-4 .Η δεύτερη νίκη με την ομάδα ΑΝΟΔΙΤΕΣ (ΚΗ Άνοδος) κρίθηκε στο πόντο με σκορ 6 – 5 ύστερα από μεγάλη μάχη που δώσαμε στο παρκέ. Στην ημιτελική φάση παίξαμε με τους BASAGLIANS (ΚΗ ΕΠΑΨΥ). Η αγωνία και η ανυπομονησία κορυφώθηκε αφού είχαμε πολλές ελπίδες να περάσουμε στους τελικούς. Τελικά ηττηθήκαμε με σκορ 7 -1. Ωστόσο κερδίσαμε μια πολύ μεγάλη εμπειρία με ποικίλα συναισθήματα καταγράφοντας πολλά χιλιόμετρα δύναμης και αισιοδοξίας.

Παράλληλα στο παρκέ συναγωνίστηκε και η ομάδα των εργαζομένων ΚΑΛΛΙΘΕΑ BULLS απαρτιζόμενη από 5 άτομα. Με διθυραμβικό τρόπο και κόπο προκρίθηκε στους τελικούς. Κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΑΨΥ και την ομάδα ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ και προκρίθηκε στην τελική φάση. Δυστυχώς χάσαμε στο πόντο από την ομάδα ΙΑΣΙΣ.

Ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη μας για την συνεργασία, την πειθαρχία και τον ζήλο που έδειξαν όλη τη χρονιά στις προπονήσεις για να φτάσουμε να έχουμε το παραπάνω αποτέλεσμα και να βιώσουμε με θετικά συναισθήματα αυτήν τη διαδικασία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο