Συμμετοχή της ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

28o Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, ξεκινά το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής, μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στο χώρο της ψυχιατρικής στην Ελλάδα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας τις επίσημες συστάσεις της Ελληνικής Πολιτείας.
Οι επιστημονικοί συνεργάτες της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, τόσο μέσα από την οργάνωση  στρογγυλής τραπέζης όσο και μέσα από τις προφορικές και αναρτημένες τους ανακοινώσεις, φιλοξοξούν να συμβάλλουν σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό επιστημονικό διάλογο που θα αναπτυχθεί γύρω απο θέματα που αφορούν στην προαγωγή της ψυχικής υγείας και στην επένδυση στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας καθώς και στις επιπτώσεις σε αυτή από τον COVID-19.

Aναλυτικά οι συμμετοχές της ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος:

Στρογγυλο τραπέζι
ΤΙΤΛΟΣ:  “Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ, ΕΡΕΥΝΑ ΔΡΑΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ”
Προεδρείο: Άννα Τσιακίρη, Ψυχολόγος PhD, Συντονίστρια Μονάδων Θράκης Εταιρίας Κοινωνίκής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
1η Παρουσίαση
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΞΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΜΨΥ ΦΩΚΙΔΑΣ. ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
Δροσερού Χ.1, Καλλία Ι.1, Λαζογιώργου Η.1, Μπαλωμένου Μ.1, Μπελτοβά Ε.1, Παπαχρήστου Χ.1, Φραγκούλη Α.1
2η Παρουσίαση
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Σουρβίνου Κ.1, Ιακωβάκη Π.1 Χρονόπουλος Β.1, Φραγκούλη Α.1, Γιαντσελίδου Α.1 , Αγάτσα Σ.1
1Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
3η Παρουσίαση
Η ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BE RIGHT ERASMUS +
Μυλωνάκη Ε.1, Τζανέτου Β.1, Φίτσιου Π.1
1Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
4η Παρουσίαση
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΕΒΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Φωτίδου Ε.1, Κεντιγκελένη Κ.1, Σωτηρίου Π1., Σπυριδωνίδου Γ.1, Κοτζά Σαλή Π.1, Ελευθεριάδου Μ.1, Ζακώνη Σ.1, Βασιλούδη Σ.1, Ταταρίδης Δ.1, Τσιακίρη Α.1
1Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος

E-posters
1. ΤΙΤΛΟΣ: ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΟΥΜΕΝΩΝ; Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΜΨΑ) ΤΗΣ ΕΚΨ Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. 
Μποχτσου Β., Τσιακιρη Δ., Αντωνουδη Κ., Γιαντσελιδου Α., Καδηγιαννοπουλου Γ., Ηλιου Β.

2. ΤΙΤΛΟΣ: ΑΝΑΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ COVID-19 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ιωαννίδου Α., Κασαπίδου Ζ., Κοντακίδου Ε., Παζβάντη Χ., Ραφτόπουλος Α., Τζανάβαρλη Σ., Τσιακίρη Ά.

3. ΤΙΤΛΟΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19.

Παπασιδέρη Μ., Τσιακίρη Α., Ελευθεριάδου Μ., Δογιαμάζη Σ., Παπαχρήστου Χ., Δροσερού Χ., Μπαλωμένου Μ., Σταυρογιαννόπουλος Μ., Φραγκούλη Α.

4. ΤΙΤΛΟΣ: ΠΩΣ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΜΑΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Τσιακίρη Α., Χιώνης Ι., Ράλλης Α., Κουϊνέλης Ι., Φίτσιου Π.

5. ΤΙΤΛΟΣ: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Γιαντσελίδου Α., Λαμπροπούλου Ε., Νικόλαρος Ν., Παπασιδέρη Μ., Τσιακίρη Ά., Χρονόπουλος Β.

6. ΤΙΤΛΟΣ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αντωνούδη Κ., Γιαντσελίδου Α., Μαλακόζη Α., Μπαξεβάνη Χ., Τοπάλη Σ., Τσιακίρη Δ.
Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος

Προφορική Ανακοίνωση
ΤΙΤΛΟΣ: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.
Βασάκος Σ., Γεωργακοπούλου Α., Γιαντζελίδου Α., Κούκου Π., Παπαπέτρου Μ., Παπούλια Β., Στρογγυλού Α., Τσώνου Κ., Χατζοπούλου Ε.,Φραγκούλη Α.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο