Συμμετοχή των μελών της ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος Ν. Φωκίδας στο Basketball Camp της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

[photo_gallery source=”directory: /myfolder/basket”]

Συμμετοχή των μελών της ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος Ν. Φωκίδας στο Basketball Camp της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη αγάπη των ενοίκων των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ν. Φωκίδας για τον αθλητισμό και το μπάσκετ, υποβλήθηκε αίτημα για τη συμμετοχή μας στο φετινό Basketball Camp που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μεταξύ 28 Ιουνίου και 7 Αυγούστου, με “συμπαίκτη” τον διεθνή μπασκετμπολίστα και έμπειρο προπονητή ακαδημιών Νίκο Οικονόμου.

Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, οι ένοικοι των προστατευμένων διαμερισμάτων στη Φωκίδα, με μεγάλη χαρά συνάντησαν από κοντά τον Νίκο Οικονόμου στο Κλειστό Γυμναστήριο Άμφισσας «Χρ. Καμπεράκης», έπαιξαν μπάσκετ μαζί του, συζήτησαν για τις απορίες τους και φωτογραφήθηκαν. Στο τέλος, δόθηκε από τον ίδιο σε όλους τους συμμετέχοντες, ένα μετάλλιο, ένα μπλουζάκι και μια βεβαίωση συμμετοχής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές για την ευκαιρία που έδωσαν στα μέλη της Δομής Φωκίδας να συμμετέχουν σε αυτήν την εξαιρετική διοργάνωση, της οποίας βασικός στόχος είναι η αναζωογόνηση του αθλητισμού, μετά την πολύμηνη καραντίνα και τους περιορισμούς λόγω Covid-19.

 {loadmodule mod_sigplus,Basket Gallery}

Μετάβαση στο περιεχόμενο