ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Συνεργάτες των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης των Δομών Φθιώτιδας και Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος, συμμετείχαν την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στην πρώτη δια ζώσης συνάντηση στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προπονητικού προγράμματος στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Wemplay Club Sport’s Center στη Λειβαδιά και αφορούσε τους Φορείς που συμμετέχουν στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία, που διοργανώνεται από την ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ με τη συμμετοχή της ΕΠΟ.

Στην εκπαιδευτική αυτή φάση του προγράμματος για τους συνεργάτες των φορέων, παρουσιάστηκαν με τη συμβολή προπονητών και στελεχών της ΕΠΟ και τη συμμετοχή ομάδων παιδιών από τις τοπικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προπόνηση και εκπαίδευση των ληπτών δομών ψυχικής υγείας που θα αποτελέσουν τις Ομάδες που θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για την ψυχική υγεία.
Θα ακολουθήσουν κοινές συναντήσεις των μελών που θα αποτελέσουν την ομάδα των δύο Δομών, έτσι ώστε να εκπαιδευτούν από τους συνεργάτες και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο