Συνάντηση των εταίρων του Προγράμματος Erasmus+ Stage of Mind στο Δουβλίνο

Tην Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε η καταληκτική συνάντηση των εταίρων του Προγράμματος Erasmus+ Stage of Mind στο Δουβλίνο. Εκπρόσωποι από την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Ισπανία ανταλλάξαμε τις εμπειρίες μας από τη δημιουργική πορεία των τελευταίων μηνών και τις μουσικοθεατρικές παραστάσεις που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος. Με χαρά διαπιστώσαμε πως και στις τρεις χώρες, οι παραστάσεις ανέβηκαν με μεγάλη επιτυχία και με ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από το κοινό. Παράλληλα, κοινή διαπίστωση αποτελεί ο θετικός αντίκτυπος για τους συμμετέχοντες, μέσα από τη συμμετοχή τους στις θεατρικές ομάδες και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Stage of Mind. To οπτικοακουστικό υλικό των παραστάσεων θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Προγράμματος https://www.stageofmind-project.eu/

Το Πρόγραμμα Erasmus+ Stage of Mind δημιουργήθηκε με βασικό στόχο να προσφέρει πρόσβαση στα άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, στον χώρο του μουσικού θεάτρου, μέσω της κατάρτισης και υποστήριξης τους από εξειδικευμένους επαγγελματίες, προκειμένου να δημιουργήσουν και να ανεβάσουν μια μουσική παράσταση.

Το έργο έχει διετή διάρκεια (Μάιος 2021 – Απρίλιος 2023) και εταίρους έξι οργανισμούς από τους τομείς της ψυχικής υγείας και των παραστατικών τεχνών από τρεις χώρες. Συντονιστής: Fundación Intras (Ισπανία), Εταίροι: RAYUELA PRODUCCIONES TEATRALES (Ισπανία), Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος (Ελλάδα), Οι Άγγελοι της Χαράς-Angels of Joy (Ελλάδα), Housing Association for Integrated Living (Iρλανδία), Smashing Times (Ιρλανδία).

To έργο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο