Συνεργασία με την ΗelmSIC για την ενημέρωση των φοιτητών Ιατρικής για την ψυχική υγεία

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 με μεγάλη χαρά οι συνεργάτες της ΕΚΨ&ΨΥ Π. Σακελλαρόπουλος κα. Δέσποινα Κατσούδα και κα. Κατιαλένα Σουρβίνου πραγματοποιήσαν ομιλία στην Πάτρα με θέμα: «Ψυχική Υγεία – Επιδημιολογικά στοιχεία – Πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας στην Ελλάδα», ανταποκρινόμενες σε κάλεσμα του Δ.Σ. της HelMSIC – Hellenic Medical Students’ International Committee (Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων Φοιτητών Ιατρικής).

Χαιρετίζουμε από καρδιάς αυτήν την καίρια πρωτοβουλία με στόχο την εκπαίδευση και τη διασύνδεση των νέων ιατρών, που συνηχεί απόλυτα με τις διαρκείς μας προσπάθειες για δημιουργία διεπιστημονικών συμπράξεων με στόχο την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας, στα πλαίσια της Κοινωνικής Ψυχιατρικής και του ψυχαναλυτικού πρίσματος.

Η συνεργασία μας συνεχίζεται παρέχοντας τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, αλλά παράλληλα μαθαίνοντας κι εμείς από τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των φοιτητών της ιατρικής.
Η ΕΚΨ&ΨΥ Π. Σακελλαρόπουλος θα συμμετέχει στις προγραμματισμένες Ημερίδες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης φοιτητών Iατρικής και Ψυχολογίας σχετικά με την Ψυχική Υγεία της HelMSIC που θα πραγματοποιηθούν:
Αθήνα: 13 Δεκεμβρίου
Αλεξανδρούπολη: 14 Δεκεμβρίου
Πάτρα: 14 Δεκεμβρίου
Λάρισα: 17 Δεκεμβρίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο