τελική εκδήλωση του προγράμματος ERASMUS+:”BE RIGHT”

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στην τελική εκδήλωση του προγράμματος ERASMUS+:”BE RIGHT”: Training Program in Human Rights for professionals working in social and health care sector, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος.

Θα παρουσιαστεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης για επαγγελματίες, σχετικά με τα δικαιώματα των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, τις παραβιάσεις τους και τους τρόπους αντιμετώπισης και το επιτραπέζιο παιχνίδι εκπαίδευσης σε αντίστοιχα βασικά δικαιώματα στην ψυχική υγεία, διαμορφωμένο για τους χρήστες υπηρεσιών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 09.30 – 14.30, στον χώρο του Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας – Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου της ΠΕΨΑΕΕ (Ηπείρου 41, ΤΚ 10439). Είναι ανοιχτή σε φορείς, επαγγελματίες, φοιτητές/τριες, χρήστες υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, δείτε εδώ την πρόσκληση και το τελικό πρόγραμμα.

Για τους φορείς και τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος αναπαράγοντάς το εσωτερικά στους οργανισμούς τους, θα υπάρξει το ίδιο απόγευμα, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου ώρα 15.00 – 18.00 στο χώρο του Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας – Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου της ΠΕΨΑΕΕ (Ηπείρου 41, ΤΚ 10439), ένα εντατικό εκπαιδευτικό σεμινάριο όπου θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για την ορθή εφαρμογή των παραπάνω εργαλείων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, δείτε εδώ την πρόσκληση και το πρόγραμμα.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο office@ekpse.gr υπόψιν Σοφούλη Ταταρίδη έως την Τρίτη 8 Οκτωβρίου. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και για τις δυο εκδηλώσεις, ωστόσο στο απογευματινό εκπαιδευτικό οι θέσεις είναι περισσότερο περιορισμένες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλείτε στο 210-9227611 και μιλάτε με την κ. Φίτσιου ή τον κ. Ταταρίδη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο