Θράκη: Δωρεά αυτοκινήτου για τη μεταφορά των θεραπευόμενων

Οι ωφελούμενοι, η διοίκηση και οι συνεργάτες της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ευχαριστούν θερμά τον κ. Τσιάμογλου και την κα Χατζηπέμου για την ευγενική δωρεά του Ι.Χ. αυτοκινήτου για τις ανάγκες μετακίνησης των ενοίκων των Προστατευμένων Διαμερισμάτων της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας στην Αλεξανδρούπολη.

Στο πλαίσιο λειτουργίας των προστατευμένων διαμερισμάτων στην Αλεξανδρούπολη, μεγάλο μέρος των υπηρεσιών που προσφέρονται στους θεραπευόμενους σχετίζεται με την ενδυνάμωση, την κινητοποίηση και την αυτονόμησή τους. Οι δράσεις αυτές πραγματοποιούνται ως επί το πλείστον εκτός των προστατευμένων διαμερισμάτων, σε χώρους και υπηρεσίες της κοινότητας.  

Η εν λόγω δωρεά θα επιτρέψει στους ενοίκους των διαμερισμάτων να μετακινούνται με τη βοήθεια του προσωπικού του φορέα με αυτονομία, αμεσότητα και οικονομία, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονή. Θα διευκολύνει κι άλλο την επαφή τους με τους τόπους καταγωγής τους και θα ενισχύσει σημαντικά τις δραστηριότητες κοινωνικοποίησής τους. 

Με κινήσεις σαν αυτές, νιώθουμε ότι έχουμε σημαντικούς αρωγούς στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που λαμβάνουν τις υπηρεσίες του φορέα μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο