Το Κέντρο Ημέρας για Ψυχολογική υποστήριξη ασθενών με καρκίνο «τρέχει» στο Greece Race for the Cure 2021

Το Κέντρο Ημέρας για Ψυχολογική υποστήριξη ασθενών με καρκίνο «τρέχει» στο Greece Race for the Cure 2021
 
Για ακόμη μια χρονιά το Κέντρο Ημέρας για Ψυχολογική υποστήριξη ασθενών με καρκίνο της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος συμμετέχει με την δική του ομάδα στον αγώνα Greece Race for the Cure 2021 που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Φέτος, ελπίζουμε να γίνει «συνωστισμός» για την εγγραφή σας στην ομάδα μας (Κέντρο Ημέρας για Ψυχολογική υποστήριξη ασθενών με καρκίνο) αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε στο link και να εγγραφείτε δηλώνοντας τα στοιχεία σας! Ο κωδικός της Ομάδας του ΚΗΨΥΑΚ είναι 020B591D και η εγγραφή κοστίζει 6 ευρώ.

Λόγω της πανδημίας, η διοργάνωση αλλά και εμείς θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η συμμετοχή μας να είναι ασφαλής για όλους.

Για τον λόγο αυτό επιλέξαμε  να συναντηθούμε την Παρασκευή  1η Οκτωβρίου 2021,  στις 11:00 π.μ. στην είσοδο του Ζαππείου (απέναντι ακριβώς από το ΚΗΨΥΑΚ) και να κάνουμε έναν περίπατο (φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις)!

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και για την παραλαβή του υλικού θα βρείτε στο: www.greecerace.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του ΚΗΨΥΑΚ (Αγγελική Σαρίκου) στα τηλέφωνα: 2103233401-402.
 
Σας περιμένουμε στο Ζάππειο ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο