Θέσεις Εργασίας | Εθελοντισμός

• ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  

 

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ενδιαφέρεται να προσλάβει έναν (1) εργαζόμενο Γενικών Καθηκόντων για την κάλυψη των αναγκών της Μονάδας του Οικοτροφείου Α’ Δομής Αττικής στην Καλλιθέα.  Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης και το ωράριο κυλιόμενο. 

 

Ως υποχρεωτικά προσόντα ορίζονται: 

 

-γνώση χειρισμού Η/Υ 

 

-γνώση αγγλικών 

 

-εμπειρία σε δομές κοινωνικής ψυχιατρικής και μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης 

 

Και ως επιθυμητά προσόντα 

 

-πτυχίο ΔΕ Νοσηλευτών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της ΕΚΨΨΥ με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων σας ενημερώνουμε πως διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε προσκομίσει για 2 μήνες από την κάλυψη της θέσης εργασίας και μετά τα διαγράφουμε οριστικά.

Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα από 21/6/2018 έως 25/6/2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ενδιαφέρεται να προσλάβει:

 

Έναν (1) Κοινωνικό Λειτουργό για τις ανάγκες των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (Προστατευμένα Διαμερίσματα, Οικοτροφείο) Ν. Φωκίδας, έδρα Άμφισσα και  

Έναν  (1) Ψυχολόγο για τις ανάγκες των μονάδων: α. Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ν. Φωκίδας (έδρα Άμφισσα), β. Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές ν. Φωκίδας (έδρα Άμφισσα)

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να προβούν στην υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος για πρόσληψη με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου,  πλήρους απασχόλησης.

 

Υποβολή απαιτούμενων δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι/ες  θα πρέπει  να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν υποχρεωτικά με έναν από τους τρεις τρόπους, αυτοπροσώπως, ταχυδρομικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα εξής:

 

-Υπεύθυνη δήλωση ενδιαφέροντος

-Βεβαίωση τίτλων σπουδών

-Επικυρωμένο αντίγραφο Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

-Βιογραφικό Σημείωμα

 

Ως πρόσθετα επιθυμητά προσόντα ορίζονται: 

α) εμπειρία σε δομές Κοινωνικής Ψυχιατρικής, β) γνώση ξένης γλώσσας (προτίμηση Αγγλικής), γ) γνώση χειρισμού Η/Υ, δ) δυνατότητα λειτουργίας και αρμονικής συνεργασίας στο πλαίσιο πολυκλαδικής ομάδας, ε) γνώσεις και εξοικείωση με τον θεραπευτικό σχεδιασμό, στ) συστατικές επιστολές. Προαπαιτούμενη η χρονική δέσμευση τουλάχιστον δύο (2) ετών.

 

Στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της ΕΚΨΨΥ με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων σας ενημερώνουμε πως διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε προσκομίσει για 2 μήνες από την κάλυψη της θέσης εργασίας και μετά τα διαγράφουμε οριστικά.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά τους μέχρι 25/06/2018 και ώρα 15:00, στη διεύθυνση: Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, Εθνικής Αντιστάσεως 13, 33100, Άμφισσα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 22650 22600 (εσωτερικό 101) 

από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 έως 14:00.


Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ενδιαφέρεται να προσλάβει:

 

 Ένα (1) Λογοθεραπευτή για τις ανάγκες των μονάδων:

 

 Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας (έδρα Άμφισσα)

 Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές (έδρα Άμφισσα)

 Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να προβούν στην υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος για πρόσληψη με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης.

 

 Υποβολή απαιτούμενων δικαιολογητικών

 Οι ενδιαφερόμενοι/ες  θα πρέπει  να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν υποχρεωτικά με έναν από τους τρεις τρόπους, αυτοπροσώπως,  ταχυδρομικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα εξής:

 

-Υπεύθυνη δήλωση ενδιαφέροντος

-Βεβαίωση τίτλων σπουδών

-Επικυρωμένο αντίγραφο Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

-Βιογραφικό Σημείωμα

 

 Ως πρόσθετα επιθυμητά προσόντα ορίζονται: 

 

α) εμπειρία αντίστοιχες δομές Κοινωνικής Ψυχιατρικής, β) γνώση ξένης γλώσσας (προτίμηση Αγγλικής), γ) γνώση χειρισμού Η/Υ, δ) δυνατότητα λειτουργίας και αρμονικής συνεργασίας στο πλαίσιο πολυκλαδικής ομάδας, ε) ανάληψη πρωτοβουλιών,  στ) συστατικές επιστολές

 

Προαπαιτούμενη η χρονική δέσμευση τουλάχιστον δύο (2) ετών.

 

Στα πλαίσια της συμμόρφωσης της ΕΚΨΨΥ με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων σας ενημερώνουμε πως διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε προσκομίσει για 2 μήνες από την κάλυψη της θέσης εργασίας και μετά τα διαγράφουμε οριστικά.

 

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά τους μέχρι 25/06/2018 και ώρα 15:00, στη διεύθυνση: Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, Εθνικής Αντιστάσεως 13, 33100, Άμφισσα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

 


 

• ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

 

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας διαχρονικά αισθάνεται τους εθελοντές ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της και της προσφοράς της στο χώρο της ψυχικής υγείας. Η πολυετής εμπειρία και συνεργασία με τις ομάδες των εθελοντών μας σε όλη την Ελλάδα έχει αναδείξει αξιόλογο έργο και έχει εμπλουτίσει το δυναμικό του φορέα με αξιόλογους συνεργάτες οι οποίοι μέχρι και σήμερα έχουν σημαντική συμβολή. Η πρόσκληση αφορά σε φοιτητές, νέους επαγγελματίες ψυχικής υγείας αλλά και άλλες ειδικότητες, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να προσφέρει το χρόνο του σε Μονάδες Ψυχικής υγείας, σε εκπαιδευτικά προγράμματα, επιστημονικές και άλλες δράσεις. Οι δράσεις της ΕΚΨΨΥ είναι πολύπλευρες και στόχος είναι η αξιοποίηση των εθελοντών με βάση τα άμεσα ενδιαφέροντα τους. Παράλληλα με την εθελοντική τους συνεισφορά λαμβάνουν εκπαίδευση και εποπτεία καθώς και ελεύθερη συμμετοχή σε όλες τις εκπαιδευτικές δράσεις τους φορέα. 

 

Εάν σας ενδιαφέρει η εθελοντική συμμετοχή στην ΕΚΨ & ΨΥ κατεβάστε από εδώ  την αίτηση εθελοντισμού,  συμπληρώστε και στείλετε την στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.